Макс Поляков виступить суддею на битві медичних і біо-стартапів в Лондоні — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Макс Поляков виступить суддею на битві медичних і біо-стартапів в Лондоні

Фондовий ринок
1307
Технологічний і науковий прогрес в сферах медицини та біології рік за роком розвивається зі зростаючою динамікою. Медичні і біологічні стартапи заявляють про себе через участь в тематичних заходах. MBios Challenge 2018 – перспективний європейський захід якраз такого типу. На ньому Макс Поляков від Noosphere виступить суддею.
Innovation House організували захід за підтримки Української медичної асоціації Великобританії UMAUK. Змагання офіційно почалося 17 січня, а прийом заявок тривав до 17 лютого. Перший етап фіналу пройде 25 квітня в Києві та 12 травня в британському Лондоні. Журі розділиться на українську і британську частини. Серед восьми українських суддів, будуть працювати два представника Noosphere: Макс Поляков і Михайло Рябоконь.
Макс Поляков виступить суддею на битві медичних і біо-стартапів в Лондоні
Джерело фото: http://www.umauk.com
Стартап може брати участь в заході, якщо він відповідає 4-м вимогам:
- наявність медичної або біологічної розробки на стадії готового продукту, ідеї, робочого прототипу або pre-seed;
- українське громадянство у автора ідеї розробки або засновника стартапу;
- 2-х хвилинне презентаційне відео англійською мовою;
- заповнена анкета учасника.
Мета MBios Challenge 2018 – дозволити українським стартапам презентувати український продукт британським інвесторам, зацікавленим в медицині та біології. Фіналістам допоможуть розробити презентації проектів з фокусом на іноземних інвесторів. Стартап-переможець отримає право на участь у ряді промо-виставок в Лондоні і поборотися за інвестиції іноземного капіталу.
Хоч Noosphere і не бере участі в організації змагання, Макс Поляков висловив інтерес до нього і погодився виступити суддею, так як він цікавиться медициною і навіть отримав магістерський ступінь з неї. Другий суддя з боку Noosphere – засновник інжинірингової школи і співзасновник Асоціації, Михайло Рябоконь. Мотивацією для участі в заході стала можливість просунути стартапи в цій області і підвищити світовий престиж українських розробок у цих областях. Також Макс Поляков сподівається застосувати розробки учасників для поліпшення медичної інфраструктури у віддалених регіонах України.
Асоціація Ноосфера i и Макс Поляков вже не раз проводили соціальні заходи, спрямовані на просування українських стартапів. Наприклад, Фіналісти Vernadsky Challenge, завдяки призовому гранту конкурсу взяли участь в міжнародній виставці CES-2018 у Лас Вегасі. А переможці студентського турніру Star Track, ініційованого Максом Поляковим, зайняті активною підготовкою прототипів своїх конкурсних проектів.
За матеріалами:
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас