Радабанк продовжує співпрацювати з найкращими ВНЗ країни! — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Радабанк продовжує співпрацювати з найкращими ВНЗ країни!

Світ
47
В рамках співпраці з кращими українськими ВНЗ, РАДАБАНК відкрив свої двері для студентів і випускників Дніпровського державного аграрно-економічного університету. 9 лютого в банку зустрілися Завідуюча кафедрою «Фінанси і Банківська справа» Катан Людмила Ігорівна та Голова Ревізійної комісії Городницький Ігор Зіновійович.
За круглим столом, учасники домовилися про укладення договору «Про взаємне співробітництво та партнерство». Практикуючі банкіри та лідери наукової сфери обговорили плани в підготовці молодих фахівців, проведення відкритих лекцій та практичних занять, стажування молодих фахівців та відвідали унікальну виставку монет і банкнот «Історія грошового обігу України».
«Ми не очікували в комерційному банку побачити таку приголомшливу виставку монет і отримати стільки цікавих знань. РАДАБАНК – унікальний в цьому роді. Нас переповнює оптимізм, коли банк готовий ділитися своїм багаторічним досвідом і відкривати двері молодим фахівцям, тим більш на базі Головного офісу в Дніпрі. Адже наше місто завжди був кузнею кадрів для всієї країни» – після зустрічі зазначила Людмила Ігорівна.
Нам приємно робити вагомий внесок в підготовку професіоналів, які з часом стануть провідними фахівцями фінансового ринку України.
Залишилися питання? Телефонуйте 0 800 500 999.
За матеріалами:
Радабанк
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас