Facebook придумав спеціальну кнопку для "чищення" поганих коментарів — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Facebook придумав спеціальну кнопку для "чищення" поганих коментарів

Технології&Авто
548
Facebook приносить своїм творцям все більше грошей і продовжує оновлюватися. Тепер, щоб поліпшити комунікацію в соцмережі і відсіяти небажані коментарі, Facebook почав тестувати кнопку Downvote. Натискаючи на неї, користувачі можуть подати скаргу на коментарі під постами публічних сторінок. По суті Downvote – кнопка для скарг на коментарі. Нова функція проходить обмежене тестування в США, пише AIN.
У соціальній мережі пояснили таку функціональність бажанням дати користувачам легкий спосіб сигналізувати Facebook про небажані і брехливі коментарі.
Facebook придумав спеціальну кнопку для "чищення" поганих коментарів
“Ми тестуємо не кнопку дізлайку. Ми оцінюємо функцію, яка дозволяє людям давати нам зворотний зв’язок про коментарі до постів публічних сторінок. Тестування поки проходить на невеликій групі користувачів в США”, – повідомив TechCrunch представник Facebook.
При натисканні на Downvote під коментарем він зникає, а у користувача з’являється можливість додатково повідомити про причини небажаності. Для цього можна вибрати з опцій “Образливий”, “Брехливий” і “Не по темі”. В інтерфейсі це виглядає так:
Facebook придумав спеціальну кнопку для "чищення" поганих коментарів
Як стверджують у соцмережі, це короткостроковий тест, який не впливає на рейтинг коментаря, поста або сторінки. Нову кнопку бачать тільки 5% Android-користувачів у США, що використовують англійську мову. Поки у компанії немає планів щодо більш розширеного тестування.
У 2015 році засновник Facebook Марк Цукерберг під час сесії питань-відповідей говорив: “Ми не хотіли просто створити кнопку “дизлайку”, тому що ми не хочемо перетворити Facebook на форум, де люди підвищують і підіймають пости інших користувачів. Це не той вид спільноти, який ми прагнемо створити”.
За матеріалами:
Ain.Ua
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас