Поліція США відмовиться від Windows Phone — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Поліція США відмовиться від Windows Phone

Світ
571
Від пристроїв з Windows Phone після заяви Microsoft про неспроможність їхньої платформи і згортання програми підтримки відмовляються не тільки прості користувачі, а й державні служби.
Лави шанувальників ОС Windows Phone готуються покинути як мінімум 36 тис. клієнтів, яких готується прийняти до своїх лав Apple.
Департамент поліції Нью-Йорка прийняв рішення відмовитися від експлуатації службових гаджетів на Windows Phone і видати своїм офіцерам смартфони iPhone, про що самих правоохоронців та ЗМІ було повідомлено завчасно.
В рамках програми по заміні застарілих гаджетів на «завжди актуальну» мобільну електроніку від Apple співробітникам поліції, що базуються в окрузі Манхеттен, щодня відвантажується до 600 одиниць iPhone. На черзі планова модернізація службових смартфонів співробітників Департаменту поліції, що спостерігають за порядком в Брукліні і Квінсі.
Офіцери можуть вибрати на свій розсуд на роль службового засобу зв’язку модель iPhone 7 або iPhone 7 Plus. Що стосується питання адаптації до iOS, то перехід на неї з Windows Phone навряд чи викличе які сьскладнощі у поліцейських. Однак в Департаменті стурбовані політикою Microsoft щодо Windows Phone. Вся справа в тому, що службові Lumia, куплені в 2016 році, купувалися разом зі спеціалізованим ПЗ розробки Microsoft. Зазначене програмне забезпечення призначалося для контролю за роботою систем відеоспостереження. У зв’язку з відмовою Microsoft від подальшого просування і повноцінної підтримки Windows Phone смартфони Lumia хоч і справлялися з покладеним на них завданням, але здалися Департаменту недостатньо надійним рішенням.
Смартфони з додатком «911» дозволяють поліції Нью-Йорка отримувати сповіщення про події навіть швидше, ніж про них оголошують по рації. iPhone будуть використовуватися для заповнення звітних бланків з відмітками про характер наданої допомоги і описом вчиненого за місцем виклику злочину.
За матеріалами:
Коментарі
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас