"Європейський страховий альянс" починає реалізацію електронних полісів ОСЦПВ — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

"Європейський страховий альянс" починає реалізацію електронних полісів ОСЦПВ

Особисті фінанси
237
ПрАТ «Європейський страховий альянс» успішно пройшло атестацію та допущено до роботи в системі «Електронний поліс» центральної бази даних Моторного (транспортного) страхового бюро України (МТСБУ).
Новий сервіс дозволить здійснити покупку на офіційному сайті страховика набагато швидше без відвідування офісу ПрАТ «Європейський страховий альянс» з будь-якого місця та в будь-який час. Для цього потрібно мати доступ до інтернет мережі, банківську карту, та виконати декілька простих дій: зайти у відповідний розділ сайту, розрахувати вартість страхування на калькуляторі, заповнити форму, вказавши свої персональні дані, та оплатити онлайн.
Поліс можна буде роздрукувати одразу або пізніше, документ буде відправлено на зазначену клієнтом електронну адресу.
Електронний документ буде мати таку ж юридичну силу, як і паперовий, завірений підписом та печаткою Компанії. Перевірити чинність поліса можна на сайті Моторного (транспортного) страхового бюро України.
«За останні роки ринок ОСЦПВ в Україні зазнав значних змін, став більш сучасним та технологічним. Запрацював механізм прямого врегулювання збитків, електронний європротокол, впроваджено електронний поліс. «Європейський страховий альянс» разом з МТСБУ та іншими провідними компаніями бере активну участь у впровадженні усіх нововведень. Ми розширюємо функціонал, щоб наші клієнти у зручний спосіб змогли отримати повний цикл послуг: легко оформити поліс онлайн, а у разі настання страхового випадку швидко врегулювати подію та отримати відшкодування», – зазначила Голова Правління ПрАТ «Європейський страховий альянс» Марина Воронянська.
За матеріалами:
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас