“Глобус”: тепер придбати житло в кредит ще легше — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

“Глобус”: тепер придбати житло в кредит ще легше

Нерухомість
175
Банк підписав Меморандум про співпрацю з Держмолодьжитлом.
Банк “ГЛОБУС” приєднався до урядової соціальної програми та пропонує пільгові іпотечні програми з першим внеском від держави для молодих українських сімей, які потребують підтримки. Компенсацію за кредитом від держави можуть отримати українці в усіх регіонах України на придбання, будівництво і реконструкцію житла.
06 лютого, під час прес-конференції в інформагентстві УНІАН, відбулося підписання Меморандуму між Банком “ГЛОБУС” та Державною спеціалізованою фінансовою установою “Державний фонд сприяння молодіжному житловому будівництву”.
Підписи під документом поставили Сергій Мамедов, Голова Правління Банку “ГЛОБУС”, та Сергій Комнатний, Голова правління Державного фонду сприяння молодіжному житловому будівництву.
“Банк “ГЛОБУС” вийшов на ринок іпотечного кредитування півтора року тому, і за цей час став його лідером, – зазначив С. Мамедов. – Наш Банк від самого початку був клієнтоорієнтований, і пропонує всім охочим придбати або оновити своє житло найкращі, найпростіші і найвигідніші програми. Завдяки партнерству “ГЛОБУСА” з Держмолодьжитлом наші громадяни отримають ще кращі умови кредитування, а Банк зможе розширити коло своїх Клієнтів”.
“Для нашого Банку іпотечне кредитування – це ключовий напрямок розвитку, – підкреслила Олена Дмітрієва, заступник Голови Правління “ГЛОБУСА”. – У 2017 р. кредити на придбання квартир у забудовників отримали 380 сімей на суму понад 200 млн. грн. Банком акредитовано більше 100 об’єктів будівництва по всій Україні. Партнерами Банку “ГЛОБУС” є 21 будівельна компанія. Ми активні в Києві, Харкові, Сумах, Чернігові, Чернівцях, Кам’янці-Подільському і найближчим часом працюватимемо в інших регіонах”.
За матеріалами:
Глобус
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас