Активи найпотужнішого агрохолдингу України виставили на продаж — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Активи найпотужнішого агрохолдингу України виставили на продаж

Кредит&Депозит
2432
7 лютого на повторні торги виставляються права вимоги за кредитами юридичних осіб, що входять до складу одного з найбільших в Україні вертикально інтегрованих аграрних холдингів. Про це повідомляє прес-служба Фонду гарантування.
Активи ПАТ «ВіЕйБі Банк» будуть торгуватися за стандартною моделлю англійських аукціонів (english forward) раз. Початкова ціна реалізації – 178,3 млн грн. У разі, якщо запланований аукціон не відбудеться, наступного разу активи будуть виставлені на продаж вже за голландською моделлю (з 100% від загальної заборгованості протягом одного дня ціна автоматично і покроково максимально може знизитися до 20%). Якщо індивідуальний продаж не відбудеться – далі активи будуть торгуватися в складі пулу.
Одним лотом на торги виставлено права вимоги по 5 кредитах. Всі позичальники – 5 пов’язаних між собою компаній – займаються вирощуванням зернових, бобових і олійних культур, і входять до складу одного з найбільших в Україні вертикально інтегрованих аграрних холдингів. Стосовно однієї компанії порушено справу про банкрутство, інші позичальники ведуть господарську діяльність у сфері вирощування зернових, бобових і насіння олійних культур. Зареєстровані компанії в різних регіонах країни, зокрема в Київській, Херсонській, Сумській та Вінницькій областях.
За матеріалами:
УБР
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас