Новий український лоукостер вирішив запустити з Харкова п'ять міжнародних рейсів — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Новий український лоукостер вирішив запустити з Харкова п'ять міжнародних рейсів

Фондовий ринок
992
Нова українська лоукост-авіакомпанія SkyUp, про створення якої стало відомо в грудні 2017 року, в літньому сезоні цього року повинна запустити з Харкова внутрішній рейс в Одесу, а також міжнародні рейси – в Тіват (Чорногорія), Бургас (Болгарія), Барселону (Іспанія ), Ріміні (Італія) і Ларнаки (Кіпр).
Про це розповів комерційний директор аеропорту Харків Владислав Ільїн в інтерв’ю ЦТС.
“Думаю, про авіакомпанію SkyUp ви вже чули. Вони починають польоти в червні. З Харкова вони будуть літати в Ріміні, Барселону, Ларнаки, Бургас, Тіват і Одесу. Якщо якісь з цих напрямків будуть добре грузиться, то є шанс, що вони залишаться і на зиму”, – сказав він, відповідаючи на питання, які авіакомпанії можуть почати працювати в харківському аеропорту в цьому році.
Що стосується реальності рейсу Харків-Одеса, то, за словами Ільїна, зараз йде узгодження технічних і юридичних моментів з його запуску: “У нас були переговори з SkyUp. Це вже вирішене питання. За інформацією перевізника, в березні – на початку квітня вони планують відкрити продажу, в тому числі і на рейс Харків-Одеса”.
При цьому, Ільїн повідомив, що рейси Харків-Львів поки не розглядаються як реалістичний проект. Сначал аеропорт хотів би подивитися на завантаження рейсів Харків-Одеса – чи будуть вони беззбитковими. А до Львова літає “більш бюджетний пасажир”.
За матеріалами:
НВ
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас