Офісні меблі в інтернет-магазині «MebShop» — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Офісні меблі в інтернет-магазині «MebShop»

Особисті фінанси
146
Обстановка на роботі впливає не тільки на продуктивність, але й на настрій співробітників. Працювати набагато приємніше в зручному офісі, де немає зайвих прикрас і деталей. Офісні меблі, які підходять за стилем і розмірами — основне, на що варто звернути увагу.
«MebShop» — інтернет-магазин меблів, у якому представлений великий вибір гарнітурів для дому та офісу. Висока якість і доступна вартість дозволяють придбати бажану модель без сильного удару по гаманцю.
При оформленні замовлення офісних меблів в MebShop ви можете внести зміни не тільки в розмір і колір матеріалу, але і додати чи прибрати полки і шухляди.
Доставити придбані офісні меблі можна в будь-яке місто України. Крім того, «MebShop» дає річну гарантію на всі вироби.

Як оформити офіс?

Для того, щоб кабінет став другою домівкою для всіх, потрібно підібрати не тільки столи і крісла, але й придбати стелажі для паперів і шафи для верхнього одягу.
Вибираючи меблі, слід звернути увагу на їх колір. Намагайтеся уникати яскравих, агресивних відтінків: вони будуть відволікати від роботи і не завжди доречні в інтер’єрі офісу. Коричневий, білий, пастельні тони і чорний прекрасно підійдуть для кабінету і допоможуть швидше налаштуватися на роботу.
Слід звернути увагу на матеріал, з якого зроблені офісні меблі. Краще віддати перевагу міцним виробам, які витримують великі навантаження і не деформуються. Це можуть бути варіанти з дерева, ДСП або МДФ.

Правильні офісні меблі — які вони?

Оптимальна висота комп’ютерного столу — 75 сантиметрів. За такими меблями зручно буде працювати співробітнику будь-якого зросту. Також слід подбати про робочу поверхню. Вона повинна бути досить широкою, щоб помістити монітор на безпечній відстані і тримати всі необхідні предмети під рукою. Необхідно подбати про шухляди, куди можна скласти канцелярію і різні дрібниці.
Сидяча робота дуже впливає на стан спини, тож краще вибрати м’яке крісло, у якого регулюється висота і рівень нахилу спинки.
Шафи — ще одна важлива частина офісу:
  • Для паперів чудово підійдуть відкриті варіанти. Так шукати необхідну документацію буде набагато швидше, що дозволить заощадити час і не відволікатися від роботи.
  • Для верхнього одягу краще придбати закриті варіанти. Ці меблі сховають від сторонніх очей особисті речі співробітників. Та й виглядає такий кабінет солідніше.
  • Зверніть увагу на приставні елементи й тумби. Їх можна використовувати як підставку під техніку або додатковий робочий простір.
За матеріалами:
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас