Стало відомо, коли весь транспорт у світі стане безпілотним — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Стало відомо, коли весь транспорт у світі стане безпілотним

Технології&Авто
1522
Весь транспорт мегаполісів по всьому світу до 2040 року стане безпілотним. Про це йдеться в прогнозі міжнародної консалтингової компанії PricewaterhouseCoopers (PwC).
Поява на дорогах загального користування великих міст безпілотного транспорту докорінно змінить нинішню ситуацію з екологією по всій планеті.
Автотранспорт, що працює на електричних двигунах, які не будуть викидати в атмосферу величезний обсяг шкідливих речовин, який викидають машини з двигуном внутрішнього згоряння. Тому плачевна ситуація з навколишнім середовищем в мегаполісах і великих містах, яку ми спостерігаємо зараз, зміниться: повітря буде чистішим.
Щодо управління автомобілем, перші машини без водіїв з’являться на дорогах загального користування вже в 2021 році, проте попервах вони потребуватимуть уваги з боку водія при певних ситуаціях під час руху.
На думку експертів, на перехід потрібно 15-20 років. У цей період будуть також вирішуватися правові питання, пов’язані з безпілотним і електротранспортом. Зокрема, юридичні та страхові аспекти. Буде витрачено певну кількість часу на створення мережі зарядних станцій для електрокарів.
За матеріалами:
Коментарі
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас