BNP Paribas – найстійкіший європейський банк — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

BNP Paribas – найстійкіший європейський банк

Кредит&Депозит
121
У 2018 році BNP Paribas учетверте увійшов до переліку “100 найбільш стабільних корпорацій у світі” (“Global 100 Most Sustainable Corporations”) від журналу Corporate Knights, видання якого щороку збігається з відкриттям Всесвітнього економічного форуму у Давосі.
“Це найкращий результат, досягнутий BNP Paribas від тоді, як ми уперше з’явилися у рейтингу 100 найбільш стабільних корпорацій у 2015 році. Ми дуже пишаємося нашими позиціями №2 Міжнародний банк та єдиний французький банк. Прогрес, який ми зробили, є доказом позитивних зусиль банку для досягнення екологічних, соціальних та управлінських цілей”, – повідомила голова Корпоративної Соціальної Відповідальності BNP Paribas Group Лоуренс Пеcсе.
Corporate Knights – журнал для чистого капіталізму (the magazine for clean capitalism), є незалежними медіа у галузі дослідження та фінансової інформації в Торонто.
У індексі “Global 100 Most Sustainable Corporations” названі сотні компаній по всьому світу, які найбільше сприяли сталому розвитку, та яким вдалося збалансувати фінансові показники з корпоративною соціальною відповідальністю. Для рейтингу 2018 Corporate Knights оцінили 7425 компаній на основі 17 показників ефективності.
Більше інформації за посиланням==
За матеріалами:
Укрсиббанк
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас