Влітку стартують продажі першого в світі голографічного смартфона — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Влітку стартують продажі першого в світі голографічного смартфона

Технології&Авто
4771
Творці смартфону Hydrogen з революційним голографічним екраном розповіли про перші серійні моделі. Фото показувати не поспішають, але названо специфікації моделі. У продаж смартфон надійде вже влітку за ціною від $1195.
Розробила Hydrogen One компанія RED, яка виробляє професійні кінокамери вартістю в десятки тисяч доларів. Творці підкреслюють, що це не просто демонстрація нової технології або піар-хід. На їхню думку, новинка змінить підхід до споживання 3D-контенту. Новими деталями розробники поділилися на форумі після отримання перших серійних смартфонів з номерами EVT1 – 0001 і 0002. На 14 сторінках відповідей на питання потенційних клієнтів немає жодного фото новинки, але хоча б наведені специфікації.
Дисплей з діагоналлю 5,7 дюймів в 2D-режимі має роздільну здатність 2560×1440, кольори — яскраві і насичені. Творці професійних відеокамер в цьому повинні розбиратися. Революційний голографічний 4V-режим засновник компанії Джим Джаннард описує набагато більш поетично: «Екран дещо темнішає, і зовні з’являється зображення „краще, ніж в 3D“… Окуляри не потрібні. Неможливо про це розповісти, вам просто доведеться це побачити. Поки що всі, хто бачив, втрачають дихання, лаються або просто посміхаються. Треба було записати це на камеру, такі емоції безцінні». Доповнити зображення повинна революційна технологія звуку, але її теж «треба чути самому».
Відео в стандарті 4V смартфон зможе знімати і показувати самостійно. RED також запускає платформу HYDROGEN Network, яка дозволяє користувачам ділитися 4V контентом, створеним за допомогою свого Hydrogen One. На ній власники смартфона зможуть продати або віддати свій 4V контент безкоштовно. Разом з 4V-файлом телефон відразу буде зберігати і звичайне 2D-відео для зручності обділених новими технологіями.

На задній панелі — універсальний роз’єм для підключення різних модулів. Одним з них буде відеокамера професійного стандарту.
За матеріалами:
hightech.fm
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас