19-річний біткойн-мільйонер має намір запустити нову криптовалюту — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

19-річний біткойн-мільйонер має намір запустити нову криптовалюту

Фінтех і Картки
1346
19-річний біткойн-мільйонер Ерік Фінман збирає інших «криптовалютних китів», щоб створити нову криптовалюту. На його думку, біткойн остаточно відійшов від ідеї незалежної цифрової валюти і перетворився на дорогий актив, пише Business Insider.
Ерік вперше купив біткойни в 13 років на $12. У 15 років він покинув школу, щоб стати підприємцем. Торік він виграв парі з батьками, що якщо його капітал досягне $1 млн, то він не піде в коледж. Після зростання курсу біткойна в минулому році у нього вже $4 млн. Ерік диверсифікував свої інвестиції між різними криптовалютами і навіть завів консервативний пенсійний рахунок. Його найближча мета – створити нову криптовалюту, яка буде позбавлена ​​від проблем біткойна.
Для цього він їздить по світу і зустрічається з іншими біткойн-мільйонерами, яких агітує створити консорціум для нової валюти. На його думку, нинішні «класичні» криптовалюти скоро поступляться місцем новим, тому що старі дискредитували себе.
Ідея полягає в тому, щоб створити валюту, яка буде захищена від коливань курсу, де комісія буде не така звіряча, як в біткойн-мережі, транзакції будуть проходити швидше, а майнінг буде замінений на більш екологічно чистий спосіб емісії.
Однак Ерік не розкриває подробиці того, як саме він збирається вирішити ці проблеми, про які в криптовалютному співтоваристві всім відомо. Вважається, що вони пов’язані з обмеженнями самої блокчейн-технології.
За матеріалами:
Business Insider
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас