Німецький виробник виводить з України бренд Zelmer — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Німецький виробник виводить з України бренд Zelmer

Фондовий ринок
3298
Один з провідних світових виробників побутової техніки – компанія BSH (Bosch und Siemens Hausgeräte) – прийняла рішення вивести з українського ринку бренд Zelmer. Про це повідомив журналістам генеральний директор української “дочки” компанії Сергій Максимов.
Це рішення він пояснив наміром сконцентрувати зусилля в сегменті на бренді Bosch.
“Рішення ухвалено концерном у минулому році. В даному випадку концентрація ресурсів, у тому числі фінансових, на розробках та ідеях для одного бренду принесе більше ефекту”, — сказав Максимов.
За його словами, в Україні бренд Zelmer займав досить вагоме місце, входив в п’ятірку лідерів ринку. Під цим брендом в Україні продавалася низка дрібної побутової техніки, виробленої в Польщі.
Він підкреслив, що, незважаючи на виведення бренду Zelmer з ринку, компанія буде повністю підтримувати гарантійні зобов’язання за цими продуктами, підтримувати склад запчастин, а сервісні пункти також продовжать обслуговувати цю техніку.
“Але ми вже в минулому році почали успішно замінювати цей бренд продуктами Bosch, тому споживач не відчує різниці”, — зазначив директор компанії, додавши, що за ціною техніка Zelmer не набагато дешевша за Bosch, а за деякими позиціями ціни еквівалентні.
За його словами, вже в минулому році частка техніки Bosch в Україні в цьому сегменті зросла майже вдвічі.
За матеріалами:
Діло
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас