"МЕГАБАНК" пропонує кращі умови по депозитах — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

"МЕГАБАНК" пропонує кращі умови по депозитах

Кредит&Депозит
584
ПАТМЕГАБАНК” пропонує фізичним особам широкий спектр банківських продуктів: депозити, кредити, міжнародні платіжні карти, тощо.
В січні у відділеннях ПАТМЕГАБАНК” розпочався процес прийому заяв від громадян на оформлення e-ticket для пільгового проїзду у громадському електротранспорті. За 20 днів січня 2018 року до ПАТМЕГАБАНК” звернулося більш ніж 67 тисяч громадян, які бажають оформити єдиний квиток.
За цей період ми отримали велику кількість пропозицій та побажань. Ми дослухаємося до порад наших клієнтів з метою забезпечення максимально високого рівня надання банківських послуг. Ми неодноразово чули від вкладників побажання мати постійну можливість поповнення строкового депозитного рахунку. ПАТМЕГАБАНК” передбачив таку можливість, а також підняв ставку за депозитом фізичних осіб “Строковий з правом поповнення” до 16% річних.
Також повідомляємо, що в період оформлення e-ticket для пільгового проїзду у міському електротранспорті, ПАТМЕГАБАНК” пропонує додаткові відсотки до вкладу “Строковий з правом поповнення”. В період з 22 січня до 1 квітня 2018 року запрошуємо відкрити пенсійний рахунок для отримання пенсії, та отримати можливість розміщення депозитного вкладу з підвищеною відсотковою ставкою на 0,5% річних у національній валюті (для відділень м. Харкова).
Більш детальну інформацію про депозитні вклади і пільгові програми шукайте тут.
За матеріалами:
Мегабанк
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас