ПАТ «Промінвестбанк»: Щодо спростування інформації, розповсюдженої деякими ЗМІ — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

ПАТ «Промінвестбанк»: Щодо спростування інформації, розповсюдженої деякими ЗМІ

Фондовий ринок
1815
20 січня 2018 року на веб-сайтах в мережі Інтернет – bagnet.org, kpravda.com, antikor.com.ua, facebook.com та інших розповсюджено інформацію про те, що 19 січня о 16:45 по проспекту Степана Бандери, 16 в м. Києв невідомі на автомобілі Фольксваген Транспортер чорного кольору викрали громадянина Романа Шкребеня, який є адвокатом та займається «захистом» підприємців від посягань комерційних банків, зокрема ПАТ «Промінвестбанк». Зі слів потерпілого, до викрадення причетні співробітники ПАТ «Промінвестбанк» на чолі з Головою Правління банку.
ПАТ «Промінвестбанк» офіційно повідомляє, що Шкребень Роман Петрович, який 27.10.2017 року зареєстрований у Єдиному Реєстрі адвокатів України, жодного разу не був представлений клієнтами банку як уповноважена особа щодо захисту їхніх інтересів. Станом на 9:00 23 січня 2018 року звернень щодо даних подій від органів прокуратури, суду, поліції до Банку не надходило.
ПАТ «Промінвестбанк» засновано у 1992 році. З моменту створення банк керується виключно законодавством України та захищає свої права у способи, передбачені законом.
Вважаємо зазначену інформацію недостовірною, та такою, що направлена на умисне спричинення шкоди діловій репутації ПАТ «Промінвестбанк», його клієнтам та співробітникам. Відповідно до чинного законодавства України банк захищатиме свої інтереси та інтереси своїх співробітників у судовому порядку
За матеріалами:
Промінвестбанк
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас