Влада окупованого Криму продає ялтинські "квартири Коломойського" - ЗМІ — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Влада окупованого Криму продає ялтинські "квартири Коломойського" - ЗМІ

Фондовий ринок
2517
У анексованому Росією Криму виставили на продаж ялтинські квартири, які раніше належали українському бізнесмену Ігорю Коломойському.
Як повідомило напередодні підконтрольне Кремлю Мінмайна Криму, «відкриті аукціони з продажу нерухомого майна квартир в Ялті, що раніше належали Коломойському, почалися в 2017 році», передає Крим.Реалії.
«Всього від реалізації вищезазначених квартир в Ялті планується отримати не менше ніж 330 мільйонів рублів (156 млн гривень – Ред.)», – уточнили в міністерстві.
У Мінмайна додали, що в цьому році також планують продати 31 автозаправну станцію і склад ПММ «не менше ніж за 558 мільйонів рублів (263 млн гривень – Ред.)».
У грудні 2017 року підконтрольний Кремлю парламент Криму схвалив продаж заправки, санаторію та готелю, які належать українському бізнесмену Ігорю Коломойському.
У вересні 2016 року кримський парламент ухвалив рішення про «націоналізацію» 111 об’єктів, розташованих на півострові, частина з них належала Коломойському. У список «націоналізованих» об’єктів увійшли ринки, дитячі санаторно-оздоровчі комплекси в Євпаторії та Ялті, пансіонат «Лазурний берег» в Алушті, а також більш ніж 30 АЗС. Продажем активів, що належать Коломойському, влада Криму займається досі.
За матеріалами:
УБР
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас