Новий конкурент Tesla: китайці показали "крилатий" електрокар — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Новий конкурент Tesla: китайці показали "крилатий" електрокар

Технології&Авто
2879
GAC Enverge оснащений екранами віртуальної реальності, знімними фарами і батареєю, 10 хвилин зарядки якої по бездротовій мережі буде вистачати на 386 км. Про це йдеться в матеріалі Сегодня.
Китайський автовиробник представив на автосалоні в Детройті прототип дивного “крилатого” електрокара GAC Enverge з запасом ходу в 600 км. У компанії заявили, що до 2019 року планують серйозно поборотися з Tesla на американському ринку.
Не можна сказати, що показаний компанією концепт, який отримав ім’я GAC Enverge, зовні не привертав увагу публіки своєю конструкцією “крилоподібних” дверей та “рухомою” цифровою панеллю приладів. Однак, заява про запас ходу в 600 км на одному заряді звучала якось аж надто оптимістично. Адже тоді таке авто демонструвало б характеристики кращі, ніж у Tesla 3. Ось тільки Tesla 3 сьогодні – це реальне авто, а концепція GAC – всього лише задум.
Новий конкурент Tesla: китайці показали "крилатий" електрокар
GAC Enverge оснащений двома “дутими” дверима, що відкриваються вгору і вбік, екранами віртуальної реальності, вмонтованими в двері, і 71-кіловатною акумуляторною батареєю, 10 хвилин зарядки якої по бездротовій мережі нібито буде вистачати на 386 км.
Втім, Enverge таки зуміла вразити знавців своєю особливою ​​“фішкою” – знімними автомобільними фарами, які GAC називає “G light”, і пропонує використовувати як звичайні переносні ліхтарі.
За матеріалами:
Сьогодні
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас