За полісом "Зелена картка" СГ "ТАС" виплатила 450 тис. грн — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

За полісом "Зелена картка" СГ "ТАС" виплатила 450 тис. грн

Особисті фінанси
24
Страхове відшкодування в сумі 450 000 грн перерахувала Страхова група “ТАС” власникові вантажного автомобіля Mercedes, який було пошкоджено внаслідок дорожньо-транспортної пригоди, що сталася з вини страхувальника компанії. Аварія трапилась під час відрядження клієнта компанії в Польщу. Керуючи своїм автомобілем Mercedes, він не врахував дорожню обстановку, в результаті чого допустив зіткнення з вантажівкою тієї ж марки.
Страхова група “ТАС”, виконуючи свої зобов‘язання за полісом Зелена картка, виплатила страхове відшкодування в розмірі заподіяних власникові пошкодженого вантажного автомобіля збитків.
Нагадаємо, Страхова група “ТАС” з 2013 року є незмінним та безперечним лідером ринку “Зеленої картки” в Україні. Зокрема, за перші три квартали минулого року СГ “ТАС” було залучено за даними полісами 184 687,8 тис. грн платежів, що більш ніж на 54% перевищує аналогічний показник страховика, що посів другу сходинку відповідного рейтингу Insurance TOP. В свою чергу, обсяг страхових відшкодувань СГ “ТАС” за полісами “Зелена картка” за звітний період склав 67 111,3 тис. грн, що також є найвищим показником на ринку та майже на 37% перевищує суму страхових виплат, здійснених компанією, що зайняла другий рядок рейтингової таблиці.
За матеріалами:
СГ ТАС
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас