СГ "ТАС" стала безперечним лідером страхового ринку у восьми областях України — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

СГ "ТАС" стала безперечним лідером страхового ринку у восьми областях України

Особисті фінанси
23
За даними рейтингу Insurance TOP, Страхова група “ТАС” увійшла в ТОП-5 страховиків у 21 регіоні України з 24-х. При цьому у восьми областях СГ “ТАС” була визнана беззаперечним лідером регіонального страхового ринку.
Так, за підсумками роботи впродовж січня – вересня поточного року Страхова група “ТАС” традиційно очолила рейтинги страховиків Волині, Івано-Франківщини, Кіровоградщини, Житомирщини, Тернопільщини, Хмельниччини та Черкащини. Крім того, обсяг зібраних страхових платежів забезпечив компанії “золото” на регіональному ринку Донеччини.
Варто зазначити, що в деяких областях відрив СГ “ТАС” від компаній, що посіли другі місця в регіональних рейтингах, був просто колосальним. Зокрема, обсяг платежів СГ “ТАС” по Донецькій області майже на 64% перевищує надходження “срібного” призера рейтингу. В свою чергу, на Кіровоградщині відрив компанії від найближчого конкурента складає понад 69%, на Івано-Франківщині – близько 83%, а на Житомирщині – 90%.
Але справжній рекорд Страхова група “ТАС” вже вкотре встановила на Тернопільщині, де обсяг зібраних платежів понад в три рази перевищує суму страхових надходжень компанії, що посіла другу сходинку рейтингу!
Як свідчать опубліковані рейтинги, почесне “срібло” СГ “ТАС” виборола на Вінниччині та Миколаївщині, а також на Сумщині, де компанія покращила свої позиції порівняно з результатами І півріччя, піднявшись на одну сходинку в регіональному рейтингу.
В свою чергу, обсяг страхових надходжень, залучених СГ “ТАС” на Чернігівщині та Луганщині, забезпечив компанії третє місце у цих регіонах. Крім того, “бронзовим” призером регіонального рейтингу страховиків СГ “ТАС” стала на Херсонщині, покращивши свої позиції порівняно з минулим звітним періодом.
Водночас четверте місце Страхова група “ТАС” посіла на Закарпатті, а також у Львівській, Рівненській та Запорізькій областях, в останній з яких також досягла прориву, піднявшись з п‘ятої сходинки рейтингу.
Відповідно, п‘яте місце СГ “ТАС” посіла на Дніпропетровщині й Полтавщині. Крім того, компанія, потіснивши конкурентів та зміцнивши свої позиції на регіональному страховому ринку, за підсумками дев‘яти місяців увірвалась до п‘ятірки найпотужніших страховиків Харківщини.
Загалом, порівняно з рейтингом страховиків в розрізі регіонів за перші шість місяців поточного року СГ “ТАС” покращила свої позиції в п‘яти областях України, ще в 16 областях позиції страховика залишились незмінними.
За матеріалами:
СГ ТАС
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас