UKRSIBBANK посилить кредитування агросектору в Україні — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

UKRSIBBANK посилить кредитування агросектору в Україні

Кредит&Депозит
128
50 млн дол – така сума буде надана ЄБРР як гарантія корпоративного кредитування клієнтів UKRSIBBANK BNP Paribas Group. Угода (підписана 22 грудня 2017 р.) сприятиме активному відновленню українського бізнес-кредитування.
UKRSIBBANK BNP Paribas Group – це перший банк на українському ринку, який отримав такі гарантії, які дозволяють збільшити фінансування українських компаній, що в основному задіяні в сільськогосподарській галузі. На сьогодні UKRSIBBANK є одним із провідних банків у галузі фінансування аграрного сектору в Україні. Банк впевнений у високому потенціалі агросектору, який наразі забезпечує 12% ВВП та 40% загального експорту з України. Для підтримки розвитку агропромислового комплексу в Україні ще п’ять років тому банк створив Агро Центр (Agri Desk), що пропонує спеціалізовані фінансові рішення для клієнтів агросектору», – розповів заступник голови правління, начальник корпоративного департаменту UKRSIBBANK BNP Paribas Group Ханс Брук.
Угода про розподіл ризиків з ЄБРР стане черговим кроком для посилення позиції UKRSIBBANK у агросекторі та сприятиме збільшенню обсягу фінансування галузі.
Шевки Аджунер директор ЄБРР в Україні заявив: “ЄБРР та UKRSIBBANK співпрацюватимуть над розподілом ризиків кредитування, і це хороша новина для багатьох місцевих корпорацій, особливо в секторі агробізнесу. Цей проект стимулюватиме кредитування реального сектору та сприятиме розвитку фінансових послуг в країні “.
Відповідно до підписаної угоди, загальний обсяг розподілу ризику не повинен перевищувати 40% від загальної суми кредитування або 50 млн дол. США.
Зазначимо, що BNP Paribas Group має значний досвід фінансування агрогалузі у Польщі. Так, BGZ BNP Paribas посідає провідні позиції в країні, а BNP Paribas Suisse – один з світових лідерів у наданні послуг торгівельного фінансування для агротрейдерів.
За матеріалами:
Укрсиббанк
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас