Біткойн дешевшає на побоюваннях з приводу регулювання криптовалют — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Біткойн дешевшає на побоюваннях з приводу регулювання криптовалют

Фінтех і Картки
6196
Найпопулярніша у світі криптовалюта біткойн (bitcoin) дешевшає через невизначеність інвесторів щодо регулювання криптовалют, випливає з даних торгів.
За даними порталу CoinMarketCap, станом на 06.54 за Києвом біткойн дешевшав на 3,62%, до 13,2 тисячі доларів. На біржі Bitfinex криптовалюта при цьому знижувалася в ціні на 4,29%, до 13,02 тисячі доларів, на GDAX – на 3,27%, до 13,05 тисячі доларів. За даними порталу Coindesk, біткойн дешевшав на 4,09%, до 13,03 тисячі доларів.
Альтернативні криптовалюти також дешевшають – Ethereum – на 7,41%, до 1,2 тисячі доларів, Ripple – на 13,09%, до 1,62 долара, Bitcoin Cash – на 9,98%, до 2,28 тисячі доларів, згідно з даними CoinMarketCap. Капіталізація ринку криптовалют, за даними сервісу, становить на даний момент 650,8 мільярда доларів, на біткойн припадає близько 34% всього ринку.
Питання регулювання криптовалют, як і раніше, хвилює трейдерів. У понеділок директор Центрального банку Німеччини Йоахім Вюрмелінг (Joachim Wuermeling) заявив, що регулювання криптовалют має здійснюватися в глобальному масштабі. На його думку, це пов’язано з тим, що національні або регіональні правила буде складно реалізувати в безмежному віртуальному співтоваристві. Крім того, агентство Блумберг повідомило про наміри влади Китаю розширити заборону, яку було накладено на біржову торгівлю криптовалютами торік.
Минулого тижня ЗМІ з посиланням на міністра юстиції Південної Кореї Пак Сан Гі повідомили про підготовку законопроекту, який передбачає заборону торгівлі криптовалютами в країні. Пізніше мінфін Південної Кореї офіційно спростував можливість заборони. Однак у понеділок, знову посилаючись на міністерство юстиції країни, південнокорейське агентство Yonhap заявило, що влада країни все ж має намір обмежити торгівлю криптовалютами.
За матеріалами:
Прайм
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас