У ДПСУ повідомили про провокації з боку РФ через введення біометричного контролю — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

У ДПСУ повідомили про провокації з боку РФ через введення біометричного контролю

Казна та Політика
953
Перший заступник голови Державної прикордонної служби Василь Серватюк повідомив про провокативні дії з боку РФ у зв’язку із введенням біометричного контролю на кордоні. Про це у вівторок, 9 січня, повідомляє прес-служба Міністерства внутрішніх справ.
“Як ми і очікували, під час святкових днів відбулися провокаційні дії проти наших громадян зі сторони Російської Федерації у зв’язку із введенням біометричного контролю. Лише протягом сьогоднішньої доби російська сторона відмовилася пропускати 18 наших транспортних засобів, без складання відповідних документів та пояснення причини”, – зазначив Серватюк.
За його словами, пункти пропуску посилені технікою та особовим складом, адже ДПСУ очікує ще більше провокацій зі сторони Росії.
Нагадаємо, 1 січня у пунктах пропуску на державному кордні запрацювала система фіксації біометричних даних іноземців та осіб без громадянства. За першу добу дії біометричного контролю при в’їзді до України кордон перетнули понад три тисячі іноземців, з них близько двох тисяч – громадяни Російської Федерації (РФ).
За матеріалами:
Тиждень.ua
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас