У електричного Volvo V40 буде бюджетна версія — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

У електричного Volvo V40 буде бюджетна версія

Технології&Авто
865
У електричної версії компактного п’ятидверного хетчбека Volvo V40 нового покоління буде дві різні батареї. Таку заяву у своєму інтерв’ю зробив старший віце-президент з досліджень і розробок компанії Volvo Хенрік Грін.
Це означає, що буде існувати недорога версія електричного Volvo V40, а також топова версія. Між собою вони будуть відрізнятися тільки за розміром батареї. Тобто топова версія на одній зарядці зможе проїхати більше, ніж базовий варіант. На жаль, Хенрік Грін не став вдаватися в подробиці, пообіцявши тільки, що ці дві батареї будуть «досить потужними і ефективними». Базова версія буде коштувати менше, ніж топовий варіант.
Думаємо, що електричний хетчбек Volvo V40 буде користуватися великим попитом, особливо в Китаї та США, де дуже добре продаються електромобілі. Втім, його продажі залежатимуть від ціни.
Коли новий Volvo V40 з’явиться у продажу – поки що про це офіційно нічого не сказано. Мабуть, це станеться або в 2019 році, або в 2020 році.
Зараз компанія Volvo працює над кількома новими електромобілями. Так, в кінці 2019 року повинні розпочатися продажі електричного Polestar 2. Це повинна бути дуже сучасна і гарна машина.
За матеріалами:
autonews.ua
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас