Про відкликання банківської ліцензії та генеральної ліцензії на здійснення валютних операцій — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Про відкликання банківської ліцензії та генеральної ліцензії на здійснення валютних операцій

Особисті фінанси
92
1. Припинення банківської діяльності без припинення юридичної особи.
На позачергових загальних зборах акціонерів ПАТ “АПЕКС-БАНК” (протокол від 23 серпня 2017 року №4) прийнято рішення про припинення здійснення банківської діяльності Банку без припинення юридичної особи.
14-15 грудня 2017 року на позачергових загальних зборах акціонерів ПАТ “АПЕКС-БАНК” прийнято рішення:
затвердити звіт голови правління Банку про завершення виконання Плану припинення банківської діяльності;
затвердити баланс Банку станом на день виконання в повному обсязі всіх зобов’язань Банку, пов’язаних із здійсненням банківської діяльності, перед вкладниками та іншими кредиторами Банку (баланс припинення).
26 грудня 2017 року Правлінням Національного банку України прийнято рішення № 827-рш “Про відкликання банківської ліцензії та генеральної ліцензії на здійснення валютних операцій у ПУБЛІЧНОГО АКЦІОНЕРНОГО ТОВАРИСТВА “АПЕКС-БАНК”, яким:
у Банку відкликано банківську ліцензію та генеральну ліцензію на здійснення валютних операцій;
виключено Банк із Державного реєстру банків;
скасовано реєстрацію Банку, як учасника міжнародних платіжних систем “MasterCard”, “WesternUnion”, “MoneyGram”, “TELEGRAF”.
2. Виконання всіх зобов’язань перед вкладниками та іншими кредиторами.
У зв’язку з припиненням банківської діяльності без припинення юридичної особи ПАТ “АПЕКС-БАНК” відповідно до вимог статті 2 Закону України “Про спрощення процедур реорганізації та капіталізації банків” та глави 4 розділу IX Положення про порядок реєстрації та ліцензування банків, відкриття відокремлених підрозділів, затвердженого постановою Правління Національного банку України від 08 вересня 2011 року № 306 (зі змінами), виконав всі зобов’язання, пов’язані зі здійсненням банківської діяльності, у тому числі перед вкладниками та іншими кредиторами банку, крім субординованого боргу, кошти повернуті вкладникам та кредиторам шляхом готівкових розрахунків з операційної каси Банку та кас відокремлених підрозділів, безготівкових перерахувань, відповідно до наданих реквізитів.
Кошти вкладників та інших кредиторів, які не з’явилися в місця виконання зобов’язань (у тому числі кошти клієнтів, на які накладені обтяження та обмеження на розпорядження), перераховані у депозит нотаріуса Меженській К. С. Отримання грошових коштів можливо лише при особистому зверненні клієнта до нотаріуса (м. Київ, вул. Льва Толстого, 16, офіс 10). тел. (044) 235-09-58.
За матеріалами:
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас