У Криму продадуть майно Коломойського — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

У Криму продадуть майно Коломойського

Фондовий ринок
355
Кримський парламент, підконтрольний Кремлю, 27 грудня прийняв постанову про продаж готелю, санаторію і заправок, які належать Ігорю Коломойському. Мова йде про санаторій “Таврида” (Сімферополь), готель “Крим” (Ялта), рекреаційний комплекс (Гурзуф) та АЗС (Сімферопольський район).
Відповідне повідомлення з’явилося на сайті кримського парламенту. У ньому говориться, що таким чином уряд Криму в 2017 році виконає план неподаткових надходжень в бюджет Республіки, що включає витрати на проведення компенсаційних виплат, пише Крим.Реалії.
На даний момент публічні коментарі українського бізнесмена з приводу майбутнього продажу його нерухомості на півострові поки що відсутні.
Нагадаємо, у вересні 2016 року парламент Республіки Крим уже схвалив постанову про «націоналізацію» 111 об’єктів, частина з яких належала Коломойському: санаторно-оздоровчі комплекси для дітей в Ялті і Євпаторії, ринки, більше 30-ти АЗС, а також алуштинський пансіонат «Лазурний берег».
У зв’язку з цим до Міжнародного арбітражного суду у Гаазі був переданий позов до Росії від Ігоря Коломойського та ПАТ «Укрнафта» про захист їхніх інвестицій в Криму.
За матеріалами:
УБР
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас