Туристи з КНР як і раніше віддають перевагу Таїланду і Японії на китайский Новий рік — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Туристи з КНР як і раніше віддають перевагу Таїланду і Японії на китайский Новий рік

Світ
172
Китайські туристи як і раніше віддають перевагу Таїланду, Японії і Мальдивам для поїздок на Новий рік за місячним календарем, який у Китаї також називається святом весни, свідчать дані онлайн-туроператора Fliggy, який входить в групу Alibaba.
Хоча до китайського Нового року залишається ще майже два місяці (його будуть відзначати з 16 лютого), багато китайців вже зараз поспішають придбати тури за кордон на тижневі новорічні канікули, повідомляє агентство “Сіньхуа”.
Деякі громадяни КНР воліють зустрічати Новий рік біля Південного полюса. Fliggy пропонує дві спеціальні програми подорожей в Антарктику, які розраховані приблизно на тисячу туристів.
В країні спостерігається тенденція “омолодження” виїжджаючих за кордон туристів. Згідно з даними Fliggy, вже 54% користувачів цієї платформи складають люди, що народилися в 1990-х роках.
Тим часом на календарний Новий рік, коли китайці будуть відпочивати лише три дні, поїздки по країні і за кордон здійснять не менше ніж 135 млн осіб – на 12,5% більше, ніж у минулому році, прогнозує Державне управління у справах туризму КНР.
За оцінками управління, доходи Китаю від внутрішнього туризму за три дні новорічних свят зростуть на 12,7% – до $11,5 млрд.
Найбільш популярними напрямками в межах КНР будуть місто Санья на острові Хайнань, відоме своїми морськими курортами, Харбін, столиця північної провінції Китаю, а також приморський Сямінь. За межами країни китайці віддають перевагу Японії (особливо острову Хоккайдо і місту Аоморі), Таїланду і США, зазначає Ctrip.
За матеріалами:
Інтерфакс-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас