Омелян дає "200% гарантію", що у 2018 році Ryanair буде в Україні — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Омелян дає "200% гарантію", що у 2018 році Ryanair буде в Україні

Фондовий ринок
1055
“Буде в наступному році – 200%”, – заявив міністр, коментуючи прихід авіакомпанії Ryanair в Україну. Про це Омелян заявив в ефірі телеканалу “Прямий”.
За його словами, наразі “градус дискусії” довкола заходу ірландського лоукостера понизився.
“Я радий, що нарешті у нас понизився градус дискусії на верхніх ешелонах і влади, і бізнесу, які, відверто кажучи, не всі були захоплені від цієї ідеї. Але ми повинні це зробити, бо весь світ рухається в сторону здешевлення послуг, спрощення умов і високої якості. Ми тут повинні бути інтегровані”, – наголосив Омелян.
На початку грудня гендиректор міжнародного аеропорту “Львів” імені Данила Галицького Тетяна Романовська заявила, що перемовини з лоукостом Ryanair призупинені. Водночас, аеропорт активно проводить переговорний процес з італійським лоукостом Ernest Airlines та англійським EasyJet.

Довідка Finance.ua:

  • Ryanair заявив про свій вихід на український ринок 15 березня.
    Лоукост планував почати польоти з “Борисполя” 6 вересня.
  • 10 липня аеропорт “Бориспіль” відмовився враховувати низку вимог Ryanair, оцінивши можливі збитки від роботи авіакомпанії в 2 млрд грн на рік. Після цього Ryanair оголосила про скасування польотів в Україну. У ситуацію втрутився уряд, зараз переговори з Ryanair відновлені.
За матеріалами:
Укрінформ
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас