АМКУ звинувачує три великі АЗС в змові на ринку автогазу — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

АМКУ звинувачує три великі АЗС в змові на ринку автогазу

Енергетика
588
Антимонопольний комітет України (АМКУ) у порушеній на початку вересня справі про наявність ознак порушення у вигляді антиконкурентних узгоджених дій на ринку автогазу до 26 грудня притягнув сімох юросіб з групи “Надія”, три юрособи з групи “WOG” і дві юрособи з групи “ОККО”.
“Оскільки інформація від учасників ринку СВГ (скраплений газ в якості моторного пального), ще продовжує надходити, і її аналіз триває – перелік відповідачів може бути розширений”, – зазначено в повідомленні АМКУ в середу.
У комітеті нагадали, що справу про порушення на ринку скрапленого газу було порушено після значного зростання цін на цей вид пального в серпні 2017 року. Антимонопольний регулятор запросив інформацію по справі у 72 суб’єктів, провів 10 позапланових виїзних перевірок.
“Станом на 20 грудня інформація на відповідні вимоги надійшла частково, але комітетом вже проаналізовано значний обсяг інформації. Опрацьована інформація свідчить про наявність в діях деяких суб’єктів господарювання, що діють на ринку СВГ, ознак порушення… у вигляді антиконкурентних узгоджених дій”, – резюмують в АМКУ.
За матеріалами:
Інтерфакс-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас