Apple розробляє ЕКГ-монітор для розумних годинників — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Apple розробляє ЕКГ-монітор для розумних годинників

Особисті фінанси
51
Згідно зі звітами, компанія Apple планує розробити ЕКГ-монітор, який буде вбудований в розумний годинник Apple Watch. Повідомляється, що компанія вже працює над системою для апаратного забезпечення, яка дозволить відстежувати порушення серцевого ритму через екран пристрою.
Незважаючи на те, що в годиннику Apple Watch вже вбудована функція відстеження серцевого ритму, яка використовує світлодіодні й фотодіодні сенсори для відстеження потоку крові користувача через шкіру, компанія вирішила розробити ЕКГ-монітор, який запропонує користувачам більш передову систему.
Нова система буде відстежувати не тільки серцевий ритм, за допомогою неї можна буде виявити будь-які серцеві порушення, що дозволить знизити ризик інсульту або серцевого нападу.
Дані звіти з’явилися після того, як управління з санітарного нагляду за якістю харчових продуктів і медикаментів (FDA) США схвалило перший аксесуар для Apple Watch – ремінець AliveCor Kardiaband, який дозволяє отримувати кардіограму.
Аналітики відзначили інтерес компанії до сфери серцево-судинного здоров’я, після того як Apple почали співпрацювати з Stanford Medicine в розробці нового додатка Apple Heart Study, який зміг би збирати дані про серцеву аритмію через годинник.
Це ставить Apple в один ряд з іншими виробниками розумних годинників, такими як Fitbit, які також збільшують кількість функцій на своїх розумних годинниках на тлі високої конкуренції в цьому сегменті.
На початку цього тижня акції Apple досягли рекордної позначки за рахунок оптимізму ринку, пов’язаного в податковою реформою в Сполучених Штатах. Акції компанії зросли на 1.7%, досягнувши позначки $176.91, що також підтримало зростання технологічних індексів S&P 500 і Nasdaq.
Поки багато хто прогнозує зростання Apple наступного року завдяки високому попиту на смартфон iPhone X, деякі аналітики попереджають про можливе зниження продажів у першій половині 2018 року.
Стежте за оглядами Trade12 останніх новин і оновлень.
За матеріалами:
Trade12
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас