Нові інструменти Facebook попередять небажані повідомлення і запити в друзі — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Нові інструменти Facebook попередять небажані повідомлення і запити в друзі

Технології&Авто
312
Як і в будь-який інший соціальної мережі, у Facebook міцно закріпилися хуліганство і залякування. У боротьбі з такою поведінкою компанія додала низку інструментів, які допоможуть запобігти небажаним приватним повідомленням та запитам в друзі.
«Ми чули історії про те, як люди блокували недоброзичливця, а той з’являвся знову, але з іншого аккаунта, — написав голова глобальної безпеки Facebook Антігон Девіс (Antigone Davis). Щоб допомогти запобігти таким зіткненням, ми доповнили існуючі функції і тим самим попередили появу у Facebook підроблених облікових записів».
Уявіть, що ви когось заблокували, але ця людина створила інший обліковий запис, щоб продовжити вам писати. За допомогою нових інструментів Facebook спробує визначити такі дії і не дозволить недоброзичливцю відправити вам повідомлення або запит в друзі. Для цього компанія використовує сигнали на кшталт IP-адреси зловмисника.
Facebook також запровадила функцію, яка дозволяє ігнорувати листування. Вона відключає повідомлення і відправляє діалог в папку з відфільтрованими повідомленнями. Звідти ви можете читати повідомлення, а відправник про це навіть не дізнається. Поки що це нововведення поширюється тільки на індивідуальні листування, але скоро в список потраплять і групові діалоги.
Девіс розповів, що над перерахованими інструментами Facebook працювала з експертами в різних галузях. Серед організацій, з якими компанія співпрацювала — «Національна мережа боротьби з домашнім насильством» (National Network to End Domestic Violence).
За матеріалами:
3dnews.ru
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас