Німецький виробник Enercon купує голландську Lagerwey — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Німецький виробник Enercon купує голландську Lagerwey

Фондовий ринок
202
Німецький виробник вітроустановок (ВЕУ) Enercon підписав угоду про купівлю акцій голландського виробника цього енергообладнання – компанії Lagerwey. Сума угоди не розголошується.
За повідомленням голландської компанії, Lagerwey продовжить роботу як самостійна компанія під власним брендом, але буде щільно взаємодіяти з Enercon в галузях, де можливий максимальний синергетичний ефект. Входження до складу Enercon дозволить Lagerwey розширити свої можливості за рахунок виробничої бази, системи закупівель і розвиненої мережі продажів німецького виробника.
Раніше повідомлялося, що російське АТ “НоваВінд”, що консолідує вітроенергетичні активи “Росатому”, і Lagerwey створили СП Red Wind для здійснення продажів і постачань вітроустановок “під ключ” і їх післяпродажної підтримки.
За повідомленням “НоваВінд”, Lagerwey продовжить виконувати свої зобов’язання за угодами, раніше досягнутим з “НоваВінд”, і разом з російським партнером продовжить реалізацію програми локалізації виробництва вітроустановок в Росії. У свою чергу, Enercon підтримує співпрацю з “НоваВінд” не тільки у проекті зі створення вітропарку в Адигеї, але і в подальших проектах.
За матеріалами:
Інтерфакс-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас