Стало відомо, хто скуповує вантажівки Tesla по 150 тисяч доларів — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Стало відомо, хто скуповує вантажівки Tesla по 150 тисяч доларів

Технології&Авто
3594
Електровантажівка Tesla – безперечна новинка на ринку перевезень і вартість її відповідна – мінімум 150 тисяч доларів. Зараз американський автовиробник приймає депозити на автомобілі в розмірі 20 тисяч доларів. Нам стало цікаво, хто ж купує новинку за такі гроші?
Як виявилося, замовників вистачає. На сьогодні найбільше замовлення на електричні вантажівки Tesla в 125 тягачів залишила американська служба доставки United Parcel Service (UPS). Таким чином, вся партія обійдеться UPS в 18 мільйонів 750 тисяч доларів.
До цього найбільшим замовником вантажівок Tesla вважалася компанія PepsiCo, що володіє брендами Pepsi і Lay’s. Вона залишила передоплату на 100 тягачів, які в майбутньому повинні будуть приєднатися до вже існуючого парку вантажівок, який налічує 10 тисяч машин.
Раніше 40 вантажівок також замовила фірма Anheuser-Busch, яка займається виробництвом пива під маркою Budweiser. Замовлення ще 10 вантажівок підтвердила служба DHL, а також фірми Wal-Mart і Sysco. Загальна кількість замовлень на Tesla Semi перевищує 410 примірників. З огляду на розмір передоплати, тільки на передзамовлення виробник вже зібрав більше восьми мільйонів доларів.

Нагадаємо, що Tesla Semi представили в листопаді. Новинка отримала дві модифікації: з запасом ходу 482 і 800 кілометрів. Тягач буде оснащений чотирма електромоторами. «Сотню» вантажівка при повному завантаженні (36 тонн) зможе набирати за 20 секунд. Виробництво Tesla Semi почнеться в 2019 році.
За матеріалами:
autonews.ua
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас