Magic Leap представила окуляри змішаної реальності — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Magic Leap представила окуляри змішаної реальності

Технології&Авто
389
Американський стартап Magic Leap вперше показав окуляри змішаної реальності, над якими вів розробку останні кілька років. Система дозволить накладати на реальність ультрареалістичні віртуальні об’єкти – зовсім як в популярному відеоролику з китом.
Magic Leap вперше показав окуляри змішаної реальності для накладення віртуальних об’єктів на реальну обстановку. Пристрій Magic Leap One обладнаний комплектом датчиків і камер, а в його основі лежить запатентована технологія Digital Lightfield®.
Компанія описує технологію так: «Фотоніка світлового поля генерує цифрове світло з різною глибиною і непомітно змішує його з природним світлом. В результаті виходять цифрові об’єкти, які зливаються з реальним світом». Magic Leap обіцяє, що така технологія не втомлює людину, як віртуальна реальність, тому окуляри можна використовувати кілька годин без перерви.
Технологію будуть також доповнювати накладення карти середовища, точне стеження і система «акустичного поля». Тобто віртуальні зображення будуть супроводжуватися звуком і залишатися в системі, навіть якщо користувач зніме окуляри на час, а потім знову повернеться до перегляду.
Ефект граничного реалізму компанія обіцяла, коли випустила відеоролик, на якому з-під підлоги спортивного залу виринає кит. Ролик виявився звичайною анімацією, але Magic Leap обіцяла такий же результат в реальності.
У комплект до окулярів додатково входить підключений провідним способом комп’ютерний блок з акумулятором – схожий на CD-плеєр пристрій компанія пропонує прикріплювати до ременя брюк. Також для роботи пристрою буде потрібен бездротовий контролер.
Стартап обіцяє випустити пристрій в 2018 році, проте ціну Magic Leap поки не повідомляє. Передзамовлення також поки не доступне. Представлений пристрій компанія називає Creator Edition – він призначений для розробників і дизайнерів.
За матеріалами:
hightech.fm
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас