Суд заблокував компанії, які займалися розслідуванням справи Приватбанку — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Суд заблокував компанії, які займалися розслідуванням справи Приватбанку

Фондовий ринок
530
Солом’янський районний суд міста Києва за позовом Ігоря Коломойського заборонив компаніям, які розслідували виведення коштів з Приватбанку перед націоналізацією, здійснювати будь-яку діяльність.
Про це йдеться рішеннях суду від 14 і 15 грудня.
Згідно з судовими матеріалами, Коломойський обґрунтовує позов порушенням законів “Про здійснення державних закупівель” та “Про захист персональних даних”.
14 грудня суд відкрив провадження до НБУ, Приватбанку, Міністерства фінансів, Kroll Associates U.K. LLP, AlixPartners Services UK LLP, Hogan Lovells International LLP, ТОВ “Астерс Консалт”, ТОВ “Астерс”, ТОВ “АліксПартнерз (Україна)” про визнання договорів недійсними, а також про припинення дії за позовом Ігоря Коломойського.
15 грудня суд задовольнив позов Коломойського і заборонив Приватбанку, Мінфіну, всім вищевказаним підприємствам і їхнім дочірнім компаніям і філіям виконувати умови договорів, які були укладені між з НБУ, Приватбанком або Мінфіном, які стосуються Коломойського або впливають на його права та інтереси.
У своєму позові Коломойський також звинуватив відповідачів у незаконній обробці його персональних даних, тому суд також заборонив консультантам і юридичним радникам банку, НБУ, Мінфіну використовувати персональні дані Коломойського в будь-яких документах в Україні та за кордоном до розв’язання спору.
За матеріалами:
Економічна Правда
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас