Метро на Троєщину все-таки буде? У Кличка поділилися радісними звістками — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Метро на Троєщину все-таки буде? У Кличка поділилися радісними звістками

Казна та Політика
2873
На будівництва нового моста, який стане початком гілки метро на київський масив Троєщина, виділено вже понад 20% необхідної суми.
Про це розповів народний депутат України від “Блоку Петра Порошенка”, радник Київського міського голови з питань благоустрою Дмитро Білоцерківець.
“Проект метро на Троєщину – це проект Київської міської адміністрації. Основне питання, яке пов’язане з ним – будівництво моста. Потім почнеться будівництво нової гілки метро від Жулян”, – пояснив він.
За словами нардепа, влада столиці “інтенсивно працює” над вирішенням цього завдання. Зокрема, в питанні забезпечення фінансування проекту.
“У поточному році на будівництво моста було виділено близько півтора мільярдів гривень, в наступному році з міського та Державного бюджету виділено ще мільярд гривень. Загальний бюджет будівництва моста становить близько 10 мільярдів гривень”, – повідомив Білоцерківець.
“Таким чином, більше ніж на 20% ці роботи будуть виконані до кінця року. Як тільки міст буде споруджено, це дозволить максимально швидко починати будівництво нової гілки метро”, – обнадіяв він.
За матеріалами:
Обозреватель
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас