Сенат США повторно схвалив найбільшу за 30 років податкову реформу — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Сенат США повторно схвалив найбільшу за 30 років податкову реформу

Світ
724
Сенат Конгресу США на засіданні в середу рано вранці (близько першої години ночі) ухвалив фінальну версію законопроекту про проведення найбільшої за останні 30 років податкової реформи.
Ініціативу підтримали всі присутні республіканці – 51 сенатор зі 100, проти висловилися 48 сенаторів, пише CNN. Раніше у вівторок вдень документ був ухвалений Палатою представників, де документ підтримали 227 конгресменів, а проти висловилися 203, пише The Washington Post.
Однак, продовжує CNN, під час розгляду в Сенаті в документ були внесені технічні зміни, в результаті чого тепер законопроект буде направлений на переголосування в Палату представників, яке має відбутися в середу.
Як очікується, проблем з його підтримкою не виникне. Після проходження Конгресу США законопроект буде направлений на підпис президентові США Дональду Трампу, що, як очікується, відбудеться до Різдва.
Сенат провів повторне голосування щодо цього законопроекту, вилучивши з нього положення, пов’язане з використанням податкових пільг за ощадними рахунками коледжів на витрати на домашнє навчання. В останньому варіанті переглянуто також положення про умови, за яких університети можуть бути звільнені від акцизного податку за свої доходи від пожертвувань.
За матеріалами:
УНІАН
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас