Китай ризикує втратити звання лідера з видобутку криптовалют — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Китай ризикує втратити звання лідера з видобутку криптовалют

Фондовий ринок
1561
Майнінгова корпорація Hut 8 і багатопрофільна блокчейн-компанія Bitfury Group оголосили про угоду з купівлі, встановлення, обслуговування та подальшої експлуатації найбільших в Північній Америці датацентрів для майнінгу.
Про це пише bits.media.
Bitfury Group буде надавати Hut 8 рішення для майнінгу біткоїнів, що складаються з запатентованого обладнання, програмного забезпечення, сервісів по установці і обслуговуванню.
“Це партнерство свідчить про зростаючий попит на інвестиції в блокчейн в Північній Америці”, – прокоментував генеральний директор Hut 8 Шон Кларк.
Частка на ринку Bitfury Group, неперевершена обчислювальна потужність, здатність до масштабування в поєднанні з радою директорів, до якої входять колишній менеджер хедж-фонду Майкл Новограц і знаменитий венчурний капіталіст Білл Тай, дає Hut 8 колосальну перевагу на конкурентоспроможному ринку.
“Ми раді співпраці з Hut 8, яка дозволить нам розширити діяльність на стратегічно важливому ринку Північної Америки”, – заявив генеральний директор Bitfury Group Валерій Вавилов.
“Ми впевнені, є всі шанси, що Північна Америка стане одним з найважливіших центрів з майнінгу криптовалют в світі”, – додав він.
За матеріалами:
Економічна Правда
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас