Facebook дозволив блокувати пости від друзів, сторінок і груп на 30 днів


Facebook дозволив блокувати пости від друзів, сторінок і груп на 30 днів

Наближаються свята і багато хто з друзів у Facebook-стрічці почнуть публікувати фото з гір або пляжів, поки інші залишаться вдома, в квартирах. Щоб останні відчували себе спокійніше, соціальна мережа запустила нову функцію – блокування (Snooze) постів від друзів, сторінок і груп на 30 днів.

Функція вже доступна для більшості користувачів в меню поста (три крапки у верхньому правому куті) разом з пунктами «Зберегти публікацію», «Приховати» і «Скасувати підписку». Тимчасове блокування фактично дозволяє відписатися від оновлень людини або бренду на короткий період. У Facebook обіцяють, що заблоковані не дізнаються про рішення відмовитися від їхніх постів.

Розблокувати можна в будь-який час. В кінці періоду користувач отримає повідомлення про те, що знову почне бачити оновлення друга.

Для сторінок і груп нова функція дозволить краще утримувати неактивних користувачів. Останні, замість того, щоб повністю відмовитися від їхнього контенту, можуть відписатися лише на час.

  • i

    Якшо Ви помітили помилку, виділіть необхідну частину тексту й натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це нам.

Також з цієї теми: Технології&Авто
Дивись також
В Контексті Finance.ua