У Варшаві запровадять автоматичний контроль за паркуванням — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

У Варшаві запровадять автоматичний контроль за паркуванням

Технології&Авто
406
Контроль здійснюватимуть за допомогою камер, розміщених на автомобілях, повідомляє прес-служба Управління муніципальних доріг Варшави. Камери сканують реєстраційні номери автівок припаркованих в центрі і передають ці дані в систему, щоб перевірити плату за паркування. Ініціатори проекту вважають, що це дозволить обмежити кількість неправильно припаркованих автівок, уникнути витрат на додаткові патрулі та полегшить пошук вільного місця для паркування. Тестування системи розпочали у минулому році. Зараз місто готується до впровадження цієї системи.
На даний момент у Варшаві оплату за паркування перевіряє близько 50 контролерів. Це одна з причин, чому водії не платять за стоянку. Два автомобілі, обладнані камерами, можуть бути ефективнішими, ніж п’ять пішохідних патрулів. В результаті, кількість недобросовісних водіїв після впровадження системи повинна знизитися. Також E-Control дозволить обійтися без розміщення під склоочисником документів оплати. Це значно зменшить кількість скарг.
Додамо, щодня приблизно 120 000 людей у Варшаві користуються зоною платного паркування.У цьому році, станом на кінець листопада, надходження від плати за паркування становили близько 70 млн польських злотих. У свою чергу кошти, зібрані в паркувальній зоні, йдуть у муніципальний бюджет, з якого реконструюють, модернізують та будують дорожню інфраструктуру.
За матеріалами:
Хмарочос
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас