День фінансів, 15 грудня: фінансовий супермаркет для вас, новий рекорд для Bitcoin, фактори для гривні — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

День фінансів, 15 грудня: фінансовий супермаркет для вас, новий рекорд для Bitcoin, фактори для гривні

867
П’ятниця, 15 грудня, багато в чому запам’яталася хорошими новинами і починаннями:
Фінансовий супермаркет для вас. Більше не потрібно ходити по відділеннях або по сайтах банків, щоб порівнювати банківські пропозиції. Сьогодні Finance.ua запускає новий великий розділ — Фінансовий супермаркет.
День фінансів, 15 грудня: фінансовий супермаркет для вас, новий рекорд для Bitcoin, фактори для гривні
В ньому ми допомагаємо порівнювати і обирати кредити, кредитні картки та депозити в українських банках! Економте час і обирайте найкращі продукти банків прямо на Finance.ua абсолютно безкоштовно! Не вірите? Спробуйте самі.
Умови для ОАЕ. Безвізовий режим України з Об’єднаними Арабськими Еміратами розпочне роботу 31 грудня цього року, однак українці повинні підійти до нього у всеозброєнні. Для цього у МЗС розповіли про можливі терміни перебування та паспортні вимоги.
Позашляховики для Нацполіції. Євросоюз передав Україні 30 позашляховиків для груп швидкого реагування Національної поліції. Позашляховики укомплектовані всім необхідним обладнанням і пристосовані для роботи в складних умовах.
Центри переробки сміття для Києва. У столиці затверджено план заходів на 2017-2025 роки у сфері поводження з відходами, який, зокрема, передбачає рекультивацію полігону №5, технічне переоснащення сміттєспалювального заводу «Енергія» для більш екологічної його роботи, а також створення комплексів з переробки сміття.
Новий рекорд для Bitcoin. Курс Bitcoin у четвер підскочив до чергового рекорду в очікуванні запуску біржовим оператором CME Group Inc. власних ф’ючерсів на криптовалюту. Зазначимо, що з початку поточного року біткойн подорожчав на 1800%! І це ще не кінець?
Турецька компанія для траси Київ-Одеса. Турецька компанія Onur завершить роботи з реконструкції ділянки траси Київ-Одеса від Києва до Білої Церкви замість компанії “Альтком”. “Вони обіцяли до кінця року, обіцяли багато разів і багатьом. У мене терпець урвався, у МФО – теж”, – повідомив міністр інфраструктури України Володимир Омелян.
Фактори для курсу гривні. У НБУ вирішили пояснити різке падіння курсу гривні. Цю місію взяв на себе в. о. голови НБУ Яків Смолій. Він після засідання монетарного комітету регулятора детально розповів, через що з 20-х чисел листопада посилився тиск на українську валюту. Відзначимо, що держбюджет-2017 був складений з урахуванням середньорічного курсу гривні 27,2 грн/$ і курсу на кінець року 27,8 грн/$.
До речі, в НБУ ще встигли:
За матеріалами:
Finance.ua
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас