Оформлення біометричних закордонних паспортів зросло в листопаді в два рази (інфографіка) — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Оформлення біометричних закордонних паспортів зросло в листопаді в два рази (інфографіка)

Казна та Політика
1525
Кількість виданих нових біометричних паспортів в листопаді зросла в два рази в порівнянні з червнем. Станом на листопад вже 12,6% мали новий закордонний паспорт. Про це свідчать результати дослідження «Європа без бар’єрів» і «Демініціатива».
Найбільше респондентів, 56%, не збираються оформляти біометрику на виїзд за кордон, ще 24,8% опитаних оформлять, але пізніше. А всього 8,4% хочуть отримати новий закордонний паспорт протягом року.
Як повідомляють у Державній міграційній службі України, за 11 місяців цього року на отримання біометричного закордонного паспорта подали заявки понад 400 тисяч людей, причому 305 тисяч заяв надійшли після введення ЄС безвізового режиму для України.
Біометрика користується популярністю у молоді більше, ніж у людей за 60 років. Так, 19% молодих людей мають біометричний паспорт, тоді як у пенсіонерів ця цифра становила всього 5%.

Згідно з даними дослідження, приблизно у третини українців є закордонні паспорти. Лише 21,2% респондентів мають паспорт старого зразка.
За матеріалами:
УБР
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас