Банк “ГЛОБУС” допомагає дітям з інтернату — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Банк “ГЛОБУС” допомагає дітям з інтернату

Світ
29
Акція Благодійного Фонду “ФОНД ДОБРІ СПРАВИ” зібрала понад 30 тисяч гривень!
Завдяки небайдужим людям у дітей з інвалідністю столичного Святошинського будинку-інтернату будуть особливі новорічні свята!
26 грудня команда Фонду везе хлопцям аніматорську програму за участю Діда Мороза та Снігуроньки, а також солодкий подарунок кожному! Також ведуться роботи з облаштування реабілітаційної кімнати з арт-терапії, для цього закуплені розвиваючі світлові пісочниці з аксесуарами та буде проведено навчальний майстер-клас з арт-терапії для дітей та педагогів.
Долучайтеся до доброї справи!
01 березня 2017 року Банку “ГЛОБУС” став учасником акції Благодійного Фонду “ФОНД ДОБРІ СПРАВИ” з допомоги вихованцям Святошинського будинку-інтернату в Києві. На 01 грудня на потреби дітей зібрано більше 30 тисяч гривень!
Щиро дякуємо всім благодійникам!
Кошти вдалося зібрати за допомогою Ваших доброчинних внесків — через каси Банку “ГЛОБУС”, благодійні скрині, розміщені у відділеннях банку “ГЛОБУС” та “Вернум Банку”.
Спершу планувалося, що зібрані гроші підуть на снігоприбирач, який так потрібен хлопцям на великій території у засніжену снігову пору. Але придбати машину пообіцяла міська влада, тому вирішено влаштувати дітям справжнє новорічне свято!
За період проведення акції “НА ДОБРІ СПРАВИ” з 01.03.2017 по 01.12.2017 на потреби дітей з інвалідністю витрачено понад 50 тис. грн.
Крім того, вирішено продовжити саму благодійну акцію до 01 березня і розширити географію допомоги, адже до благодійного фонду “ФОНД ДОБРІ СПРАВИ” звертаються дитячі соціальні заклади з усієї України.
У дитячих будинках-інтернатах перебуває найбільш вразлива категорія населення України – діти з фізичними, психічними, розумовими вадами розвитку, які, як правило, залишилися без батьківської турботи та піклування, і тому найбільше потребують нашої з Вами уваги.
Ми можемо допомогти дітям разом.
Окрім кас Банку “ГЛОБУС” та скриньок у банках “ГЛОБУС” і “Вернум”, у Вас є можливість самостійно переказати кошти дітям-сиротам за такими реквізитами:
Повна назва: Благодійна організація “Благодійний фонд “ФОНД ДОБРІ СПРАВИ”
Скорочена назва: БФ “ФОНД ДОБРІ СПРАВИ” Код ЄДРПОУ: 38833194
Поточний рахунок: № 26000199644 в АБ “УКРГАЗБАНК”, код банку (МФО) 320478 або
Поточний рахунок: № 2600000109979 в ПАТ КБ “ГЛОБУС”, код банку (МФО) 380526
Призначення платежу: “Добровільна благодійна пожертва за програмою “Банк добрих справ”.
Детальніше про Акцію “НА ДОБРІ СПРАВИ” читайте на сайті http://dobrispravy.com.ua/fund-program/appreciation-care_co.html
За матеріалами:
Глобус
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас