"МЕГАБАНК" увійшов до п'ятірки кращих банків для вкладників — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

"МЕГАБАНК" увійшов до п'ятірки кращих банків для вкладників

Кредит&Депозит
139
МЕГАБАНК” увійшов в топ-5 кращих банків для вкладників. Такими є результати опитування, проведеного діловим порталом “Мінфін” серед читачів.
МЕГАБАНК” посів у цьому рейтингу п’яте місце. Крім того, до п’ятірки також увійшли “Приватбанк”, “Ощадбанк” і “Райффайзенбанк Аваль”. Всього в рейтингу зібраний 31 банк.
В рамках опитування респондентам поставили запитання, якому з банків вони готові довірити понад 200 тисяч гривень, тобто суму, яка більше гарантованої Фондом державного гарантування вкладів фізичних осіб. В опитуванні взяли участь понад 1780 респондентів.
Опитування показало, що незважаючи на зниження ставок і високу інфляцію, більше 40% вкладників бачить в банківських депозитах джерело додаткового заробітку. Практично половина респондентів постійно зберігає гроші на банківських депозитах, ще більше третини – оформляє вклади періодично. У другому кварталі “постійних” вкладників було більше – 56%, а “тимчасових” навпаки менше – 29,7%.
Нагадаємо, раніше Мінфін опублікував рейтинг найбільш стійких банків за підсумками липня-вересня 2017 року. У цьому рейтингу “МЕГАБАНК” піднявся на дві позиції і увійшов до двадцятки найбільш стійких банків України.
За матеріалами:
Мегабанк
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас