Valucrypt («Вальюкрипт»): відгуки про прибутковий проект компанії «Центр Біржових Технологій» — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Valucrypt («Вальюкрипт»): відгуки про прибутковий проект компанії «Центр Біржових Технологій»

Фінтех і Картки
335
За останній рік у світі інвестиційних технологій відбулися множинні зміни. З’явилася велика кількість інвестиційних проектів, куди кожен бажаючий може вкласти свій капітал, щоб його примножити. Криптовалюти у 2017 році виділяються особняком, адже прибутковість і ажіотаж навколо них привернули увагу навіть найбільш ледачих. Так, наприклад, цього року біткоїн подорожчав у 15 разів, що безсумнівно говорить про те, що за криптовалютою майбутнє. Компанія «Телетрейд» пропонує своїм клієнтам свого роду унікальний проект «Вальюкрипт». Центр Біржових Технологій консультує за даним проектом, а реалізувати його можна за допомогою «Телетрейд». У цей проект входять такі валюти, як біткоїн, біткоїн кеш, ефір, дашкоїн і лайткоїн. Багато клієнтів компанії вже заробляють на проекті «Вальюкрипт». Відгуки про Вальюкрипт вже скоро з’являться в Інтернеті. І це не дивно, адже в «Телетрейд» за ціною одного біткоїна можна купити 10 – і заробити в 10 разів більше на його зростанні. А головна перевага в тому, що криптовалюту, реалізовану в проекті Valucrypt, неможливо викрасти з ваших рахунків, і навіть якщо її заборонять, ви нічого не втратите, оскільки ваш капітал зберігається в доларах.
У чому полягає перевага проекту «Вальюкрипт»? «Телетрейд» пропонує прибуток
Багатьом відоме поняття «майнінг». Це коли за допомогою так званих ферм майнери добувають криптовалюту. Проблема в тому, що з кожним днем це зробити важче, так як ресурс криптовалют обмежений, ціна їх зростає і добути їх стає важче. Куди простіше займатися торгівлею криптовалютами, але найпопулярніші – коштують дорого, а відносно дешеві – не користуються попитом. Саме тому багато клієнтів вибирають «Вальюкрипт». «Телетрейд» дає очевидні переваги, яких немає у криптобірж:
●доступ до торгової платформи MT4;
●відсутність прихованих платежів і комісій;
●моментальна обробка та виконання угод;
●торгівля криптовалютою через ліцензовану компанію;
●гарантований фонд страхування вкладів;
●проста реєстрація рахунку-гаманця;
●миттєвий переказ грошей на будь-яку картку Visa або MasterCard.
Valucrypt («Вальюкрипт»): відгуки про прибутковий проект компанії «Центр Біржових Технологій»
Криптобіржа чи ліцензований брокер? «Телетрейд» пропонує «Вальюкрипт». Центр Біржових Технологій консультує
Сьогодні багато хто займається торгівлею криптовалютою через криптобіржі. Однак важливо розуміти, що криптобіржі часто схильні до зламів шахраями. Тільки в Гонконзі минулого року було зафіксовано викрадення біткоїнів на суму понад 65 мільйонів доларів. Ці події привели до того, що Центробанк Китаю заборонив криптобіржі в країні, що призвело до падіння біткоїна більш ніж на 60 %. Саме тому зараз багато країн виводять його на легалізований ринок. З грудня цього року біткоїн офіційно торгується на Чиказькій товарній біржі. Зовсім скоро планується вивести його на Франкфуртську, Нью-Йоркську і Токійську біржі. Усе це призведе до того, що актуальність криптобірж втратиться і всі будуть торгувати через ліцензованих брокерів. Багато клієнтів ЦБТ вже встигли скористатися пропозицією «Телетрейд». Відгуки про «Вальюкрипт» про це зможуть сказати більш переконливо.
Valucrypt («Вальюкрипт»): відгуки про прибутковий проект компанії «Центр Біржових Технологій»
«Вальюкрипт» – проект майбутнього! Встигніть подвоїти свій капітал у 2018 році
Зараз найкращий час підключитися до проекту «Вальюкрипт» від «Телетрейд», адже, як уже було сказано, криптовалюти будуть торгуватися на великих світових біржах через ліцензованих брокерів, а це значить, що з приходом світових інвесторів їх капіталізація збільшиться в рази, отже, це призведе до зростання їх вартості. Очевидно, що зовсім скоро ціна на біткоїн злетить ще вище, і купуючи його через «Телетрейд», можна буде заробити в 10 разів більше, ніж на звичайній криптобіржі. Крім того, ваш капітал буде захищений від шахрайства, і в разі падіння біткоїна ви завжди зможете його продати. Якщо ви вже користуєтеся проектом «Вальюкрипт», відгуки про нього можете залишити під цією статтею.
Valucrypt («Вальюкрипт»): відгуки про прибутковий проект компанії «Центр Біржових Технологій»
За матеріалами:
TeleTrade
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас