McLaren представила новий спорткар вартістю $1 млн — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

McLaren представила новий спорткар вартістю $1 млн

Технології&Авто
550
McLaren Senna стане найбільш екстремальним в лінійці Ultimate Series і, незважаючи на свій агресивний вигляд та технічні показники, буде серійним. Середньомоторне задньоприводне купе оснащено новим 4.0-літровим V8 із системою твін-турбо. Потужність агрегату становить 800 к.с. – найбільший показник серед двигунів марки. Крім того, його «гарчання» навмисно зробили гучним, і тепер можна чітко розрізнити всі цикли роботи двигуна. Динамічні показники виробник поки що не розголошує.
Дизайн спорткара нагадує модель 720S, проте з безліччю додаткових елементів, які покращують аеродинаміку. Більше того, широке використання вуглеволокна дозволило зробити Senna одним з найлегших автомобілів бренду. У салоні також використовується вуглеволокно, а в якості декоративного елемента – шкіра. Кермо звільнене від кнопок, щоб водія ніщо не відволікало від водіння. Консоль управління розміщена праворуч, а додаткові кнопки управління знаходяться між передніми сидіннями і навіть на стелі.
McLaren представила новий спорткар вартістю $1 млн
McLaren Senna названий на честь бразильського автогонщика і триразового чемпіона гонок Формула-1 – Айртона Сенни. Відзначимо, що компанія отримала згоду від сім’ї Сенна на використання імені, а також передасть частину грошей з продажів в благодійний фонд імені гонщика. Всього планують випустити 500 екземплярів.
За матеріалами:
НВ
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас