В Instagram тепер можна підписуватися на... хештеги — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

В Instagram тепер можна підписуватися на... хештеги

Світ
377
Соціальна мережа Instagram продовжує активно нарощувати функціональність і додавати користувачам все більше і більше можливостей, корисних і не дуже. До якої саме категорії віднести останнє нововведення — кожен нехай вирішує для себе сам, але певний подив воно все ж таки викликає.
Не будемо затягувати вступ, тим більше, що все вже зрозуміло з заголовка. Останнє оновлення сервісу приносить можливість підписуватися на хештеги і стежити за ними так само, як за реальними людьми, компаніями, спільнотами.
Тепер в результатах пошуку соцмережі можна буде побачити релевантні хештеги з того чи іншого запиту, на які при бажанні можна буде підписатися, щоб надалі відстежувати оновлення. Останні будуть показуватися як у новинах, так і в розділі «Історій». Як і у випадку з людьми і сторінками спільнот, користувач у будь-який момент може відмовитися від того чи іншого хештегу, як би чудернацько це не звучало.
До речі, Instagram навіть пропонує допомогу в освоєнні нової функції – система показує хештеги, на які підписані інші. Вони відображаються списком у кожному профілі. Щоправда, якщо профіль закритий, то побачити їх зможуть тільки підписники, схвалені користувачем.
Що ж, незважаючи на всю дивність, для деяких нововведення може стати дуже корисним інструментом для пошуку нових людей зі спільними інтересами, захопленнями і поглядами на різні аспекти життя.
За матеріалами:
ITC.ua
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас