IBM виклала в мережу код для розробки ШІ-додатків — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

IBM виклала в мережу код для розробки ШІ-додатків

Технології&Авто
662
Компанія IBM запустила відкриту платформу Coder Community для швидкого створення ШІ-додатків, чатботів, блокчейн-систем і хмарних технологій. На ній будуть доступні шаблони з прописаною бекенд-логікою, пише VentureBeat.
IBM оголосила про запуск платформи IBM Coder Community, на якій розробники можуть спілкуватися і отримувати інструкції про те, як виконувати проекти в сфері створення систем штучного інтелекту. Зокрема, програмістам будуть доступні понад 120 шаблонів коду з прописаною бекенд-логікою різних додатків. Кожен пакет поставляється з документацією, відповідним репозитарієм на Github і набором ресурсів для виконання роботи.
В рамках платформи буде діяти ще один безкоштовний сервіс — IBM Bot Asset Exchange, який дозволяє швидко писати коди для ботів на основі технології Watson Conversation Service. В рамках системи будуть доступні 60 готових діалогових інтерфейсів для банківської сфери, охорони здоров’я, фітнесу, роздрібної торгівлі. Завдяки IBM Bot Asset Exchange вдасться швидше запускати корпоративні чатботи і голосові програми для Amazon Alexa.
Крім керівництва, майданчик стане місцем спілкування та обміну інформацією між розробниками, каже менеджер продукту IBM Watson Анаміта Гуха. «Ми отримали багато відгуків про те, що розробники зацікавлені в такому обміні», — говорить вона.
Головний інтерес IBM, швидше за все, полягає в поширенні своєї технології штучного інтелекту IBM Watson.
За матеріалами:
hightech.fm
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас