Ford в 2021 році представить безпілотний гібрид — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Ford в 2021 році представить безпілотний гібрид

Технології&Авто
179
Компанія вважає, що для комерційного використання гібриди набагато вигідніші за електрокари, оскільки швидше заправляються і можуть безперервно працювати по 20 годин на добу, пише Engadget.
Поки Nissan, Mercedes-Benz і Lyft впроваджують систему автопілота виключно в електричний транспорт, Ford не ставить хрест на викопному паливі — принаймні, в найближчі кілька років. Тому в 2021 році Ford представить абсолютно новий безпілотний гібрид. Про це розповів виконавчий директор автогіганта Джим Фарлі в інтерв’ю Automotive News.
На думку Фарлі, комерційний автомобіль приносить гроші, тільки коли він на ходу. А кожна година простоювання безпілотника — це збитки для його власника. Заправити гібрид набагато швидше, ніж зарядити електрокар. Таким чином, гібриди з функцією автопілота можуть проводити на дорозі по 20 годин на добу.
«Найважливіше — рентабельність і час безперервної роботи. За цими показниками гібриди незрівнянно вигідніші за електрокари з точки зору комерційного використання», — упевнений Фарлі.
На відміну від інших автовиробників, Ford не збирається впроваджувати свої гібридні безпілотники в райдшеринговий бізнес. Компанія шукає ринок, який передбачає цілодобову роботу автомобілів без зайвих простоїв. У цьому році Ford вже почав тестувати безпілотники Ford Fusion в Енн Харбор, щоб подивитися, як клієнти реагують на доставку піци під контролем ШІ.
За матеріалами:
hightech.fm
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас