День фінансів, 13 грудня: новий власник "дочки" Сбербанку, Roshen, що не продається, і підрахунки ДФС щодо вартості електрокарів — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

День фінансів, 13 грудня: новий власник "дочки" Сбербанку, Roshen, що не продається, і підрахунки ДФС щодо вартості електрокарів

847
В середу, 13 грудня, новини стосувалися купівель та продажів:
Сбербанк Росії продав “дочку” в Україні. Сбербанк Росії вийшов з капіталу українського ВіЕс банку (VS Bank). Прямим покупцем виступить кіпрська компанія Bailican Limited. Хто придбав 99,9% акцій, читайте тут.
Roshen не купили через ризики. Про це заявив голова Rothschild в СНД, зазначивши, що всі зацікавлені в купівлі сторони відмовилися від цієї можливості через високий ризик та українсько-російську кризу.
“Укртелеком” повернули державі. Господарський суд Києва повернув пакет акцій компанії в держвласність, розірвавши цим рішенням договір купівлі-продажу акцій “Укртелекому” ще 2011 року.
В АП заперечують несплату Порошенком податків від продажу UMH. В Адміністрації президента кажуть, що заява українського бізнесмена Сергія Курченка, який переховується в Росії, про несплату Петром Порошенком податків після продажу медіа-холдингу UMH не відповідає дійсності.
Dragon Capital купує логістичний комплекс. АМКУ надав ТОВ “БЦ Регіон” (Київ), підконтрольному компанії Dragon Capital, дозвіл придбати активи ТОВ “РМ Логістик”.
Для тих, хто бажає придбати електрокар, у ДФС підрахували, на скільки ці автомобілі подешевшають. З 1 січня 2018 скасовується ПДВ і акцизний податок на ввезення на митну територію України транспортних засобів, оснащених електричними двигунами. Ціну економії від ДФС на вживаний Nissan Leaf або нову Tesla S зазначено тут.
За матеріалами:
Finance.ua
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас